Underbart att basta

Det är verkligen så underbart att basta tycker jag, det är så renande och avkopplande. Ja det är verkligen något som gör att man kopplar av. Det är ett underbart sätt att värma sig på när man fryser. Ja det finns så många anledningar att basta. Det är även ett trevligt nöje att göra tillsammans med vänner om man vill.
Kommer ihåg att vi köpte vårar bastuaggregat i Finland när vi var på semester där och hälsade på lite släkt. Men man behöver inte åka så långt för att köpa ett, det finns bastuaggregat i örebro om man vill åka dit och köpa ett.

Bra investering

Jag tycker att det är en bra investering att skaffa en bastu, det är ju så mysigt och det är något som hela familjen kan njuta av och alla ens vänner. Så har man möjlighet så är det ju väldigt mysigt och trevligt att ha en bastu och det är något som många tycker om. Det är en vardags lyx som man kan unna sig. Det blir som ett litet minispa som man kan ha hemma och det är ju väldigt härligt att kunna ha ett litet spa hemma hos sig. Perfekt om man vill ha en tjejkväll, då kan man ha lite sköna ansiktsmasker och så kan man ha hårinpackning och så vidare, ja och sen sitta i bastun och låta det verka bra där.
Det är ett bra tips till alla som vill ha ett bastu tips. Hur som helst är det väldigt skönt och det är bra för hälsan att basta. Man får ut massa slagg produkter och det är väldigt hälsosamt. Så vill man ha en fin hud och man vill få mer energi  och mindre slagg produkter i kroppen så går man väl i att basta och ta hand om sig på det viset.